Формулар за упатување

Ако вие или некој што го познавате бил жртва на криминал од омраза и би сакале да ги искористите нашите услуги или ако сакате да дознаете повеќе информации за нашиот проект или да поднесете пријава во полиција, ве молиме контактирајте со нас преку информациите и формуларот подолу .